Mágikus állatok iskolája 13. – Bravo, bravissimo!

A Mágikus állatok iskolája az egyik legnépszerűbb gyerekregény-sorozat Európában és Magyarországon. A magukkal ragadó történetek a barátságról, a félelmek leküzdéséről, a nehézségek közös megoldásáról, a közösség erejéről szólnak. Minden kötetben kap valaki egy mágikus állatot, aki elválaszthatatlan társa, életre szóló barátja lesz. A sorozat első részéből színházi előadás és film is készült.A sorozat folytatódik! Három gyerek vár még mágikus állatra! Vajon ki lesz a következő?

3200 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789632947655 Kategóriák: , , ,

Leírás

Nagy az izgalom: a legendás Frutti zenekar érkezik a városba! Ida, Benni és a többiek ki nem hagynák a koncertjüket. De hogyan jutnak hozzá a drága belépőjegyekhez? Hát úgy, hogy indulnak a verse-
nyen, amelyen az osztály együtt adja elő a Frutti egyik dalát. „Bravo, bravissimo!”, rikkantja Tingo – mert persze a mágikus állatok se maradhatnak ki a buliból! Szorgalmasan próbálnak, remekül szórakoznak közben. Csak egyikük nem boldog: a nagymamájának be kellett költöznie egy idősotthonba. Bárcsak lelki társat kaphatna, mindjárt könnyebben megbirkózna a bánatával!

További információk

Méretek 15,5 × 21,0 × 2,0 cm
Illusztrátor

Nina Dulleck

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

272 oldal

Szerző

Margit Auer

Kiadó

Babilon

Pin It on Pinterest

0

Kosár