Mister Morrison mágikus állatlexikona

A bagolytól a vándorsólyomig – 29 állatfaj részletes bemutatása.

Mortimer Morrison a mágikus állatkereskedés tulajdonosa. Szereti az állatokat, és ebben a könyvben mindent összeszedett, amit csak tud róluk: hogyan viselkednek, hol élnek, mire van szükségük és mitől különlegesek. Világ körüli útjaira is magával vitte a könyvet, és kiegészítette személyes meglátásaival és újabb megfigyeléseivel.
Az eredmény: egy vaskos, csuda érdekes állatlexikon, amit most végre a Mágikus állatok iskolájának régi és leendő rajongói is a kezükbe vehetnek.

 

7920 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789632947471 Kategóriák: , , ,

Leírás

Mortimer bemutatja a mágikus állatok rendszertani rokonságát, élőhelyeiket és jellemző tulajdonságaikat. Mesél arról, hogy melyik mágikus állattal hogyan találkozott, hogy melyikükhöz milyen hiedelmek kötődnek, és ezek miképpen befolyásolták az állatok és az ember viszonyát. Bizony kiderül, hogy az együttélésünk a legtöbb állattal egyáltalán nem mondható békésnek, s azt is, hogy ki ebben a ludas. Mortimer jegyzetei – és persze a regények – alapján szerencsére a mágikus állatok kivétel nélkül meleg otthonra és szerető társa leltek, s a legnagyobb békességben élnek velük.

További információk

Méretek 24,0 × 27,0 × 2,0 cm
Illusztrátor

Nina Dulleck és Jochen Windecker

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

184 oldal

Szerző

Margit Auer – Martin Verg

Kiadó

Babilon

Pin It on Pinterest

>
0

Kosár