Fák, levelek, virágok és magvak. A növényvilág képes enciklopédiája

Fedezd fel a növények csodálatos világát a legapróbb magoktól a legmagasabb fákig! De ne állj meg itt! Ismerkedj meg a legfurább, legbüdösebb, leghalálosabb virágokkal és a trükkös ragadozó növényekkel! Tudd meg, hol tárolják a kaktuszok a vizet, melyik virág néz ki úgy, mint egy házi méh, és hol él a világ legmagasabb fája.

A gyönyörű könyv több mint ezer látványos képen és izgalmas tényen keresztül nyújt betekintést a növények csodálatos világába.

4900 Ft

Elfogyott

Leírás

Növények nélkül mi sem léteznénk. Ezek a bámulatos élőlények csupán víz, levegő szén-dioxid tartalmának és a nap energiájának felhasználásával termelik számunkra az oxigént. A növények biztosítják a gabonaféléket, a zöldségeket, a gyümölcsöket, valamint az építkezésekhez, ruházkodáshoz, üzemanyagokhoz, orvosságokhoz szükséges alapanyagok jó részét. Körülbelül 400 ezer növényfajt tartunk számon, és a botanikusok, a növényekkel foglalkozó tudósok folyamatosan újakat fedeznek fel. Ez a könyv a növények sokféleségét mutatja be a miniatűr moháktól a terebélyes tűlevelekig, feltárva, hogy létezésükkel miként segítik a Föld szinte minden életformáját.

További információk

Méretek 22,5 × 28,0 × 2,0 cm
Kiadó

HVG

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

192 oldal

Szerző

DR. SARAH JOSE DR. CHRIS CLENNETT

Pin It on Pinterest

0

Kosár