Érted a fák beszédét? – Kalandozások az erdőben

A fák titkos élete után Érted a fák beszédét? című gyerekkönyvében Wohlleben a kisebbek számára is tapinthatóvá teszi az erdő varázsát.

Peter Wohlleben videója, melyben a fák életéről beszél németül/angolul itt nézhető meg.

4999 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789634371809 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Mit gondolsz, vajon a fák is alszanak éjszaka? Hallottál már az erdő internetéről? Szerinted a szajkó vagy a mókus jegyzi meg jobban, hová rejtette a téli tartalékait?
Ha kíváncsi vagy minderre, és szeretnél még több elképesztő dolgot megtudni a fákról és az erdő lakóiról, tarts velünk ezen a felfedezőúton!
Fény derül az erdőlakók titkaira, megismerheted a szokásaikat és mindazokat a trükköket is, amelyeket a túlélés érdekében alkalmaznak. A fák titkos élete az elmúlt évek egyik legnagyobb tudományos bestsellere volt. Szerzője, Peter Wohlleben német erdész könyvében feltárta, mennyivel többet rejt az erdő annál, mint amit sejtünk róla. A szerző 26 éve vezet családi és iskolai túrákat az erdőben. Gyerekeknek írt művében lenyűgöző megfigyeléseiről és kutatásairól mesél a kisebbek számára is érthető nyelven. Egyedülálló ismeretterjesztő könyvét számos kvíz és játékos feladat teszi még szórakoztatóbbá.

További információk

Méretek 22 × 29 × 2 cm
Szerző

Peter Wohlleben

Illusztrátor

színes fotókkal

Oldalszám:

128 oldal

Kötés:

Kemény borító

Kiadó

Kolibri

Mások véleménye

A Turista természetjáró magazin ajánlója itt olvasható.

Pin It on Pinterest

0

Kosár