A kis medikus: Zűrzavar a véráramban 3. könyv / Veszélyes küldetés 4. könyv

Folytatódnak Nano kalndjai az emberi testeben. Nano és testvére, Marie szeretnék meggyógyítani a nagypapájukat. Vállaják, hogy egy kapszulában lekicsinyítve dr. X és az asszisztense bejuttassák őket a nagypájuk véráramába. A vérkeringéssel haladva eljutnak az agyig, közben megküzdenek vírusokkal, és a gonosz dr. Borzong nanrobotjával is szembe szállnak. Dr. Dietrich Grönemeyer német orvosprofesszor, a mikroterápia egyik feltalálója újabb izgalmas történetben fedi fel az emberi szervezet titkait

3600 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789632947266 Kategóriák: , , , ,

Leírás

3. Zűrzavar a véráramban Nano és a testvére, Marie szeretnék meggyógyítani a nagypapájukat. Ehhez előbb ki kell szabadítaniuk a becsvágyó dr.. Borzong rendelőjéből, aki egy veszélyes nanorobottal kísérletezik rajta. Aztán dr. X és az asszisztense összezsugorítják őket, hogy bekerüljenek a nagypapa véráramába. Útközben sokat megtudnak az artériákról, a vénákról, a szívről és a vérről. Vajon sikerül legyőzniük a vírusokat és meglógniuk a veszedelmes fehérvérsejtek elől?

4. Veszélyes küldetés Nano és Marie Micro Minitec utasításait követve a miniatűr, piros tengeralattjárójukban barangolnak a nagyapjuk testében. Üldözőbe veszik a komisz nanorobotot, és eljutnak egészen az agyig, ahol Dr. X. és az asszisztense segítségével még egy kockázatos lézeres operációra is sort kerítenek. Vajon meg tudja menteni Nano és a húga a nagypapát? És hogyan fogják tudni elhagyni a testét?

További információk

Méretek 16,0 × 21,5 × 2,0 cm
Illusztrátor

Sabine Rothmund

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

144 oldal

Szerző

Dietrich Grönemeyer

Kiadó

Babilon

Pin It on Pinterest

>
0

Kosár