Torben Kuhlmann – Einstein — várható megjelenés: 2023.március vége

Torben Kuhlmann legújabb könyve egy gyönyörűen illusztrált és ezernyi apró felfedeznivaló részletet tartalmazó mesekönyv ahol ismét egy kisegér a főszereplő, aki sajnos lekési a sajtfesztivált. Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg visszautazni egy napot az időben? Szerencsére Einstein hozzásegíti a kisegeret egy hihetetlen kalandhoz.

Mi van akkor, ha Einstein híres elméletei kizárólag egy kisegérrel való véletlen találkozásnak köszönhetőek?
Talán megmagyarázná, hogy a Svájci Szabadalmi Hivatal egy alkalmazottja hogyan volt képes a feje tetejére állítani a fizika világát és mindent, amit addig a térről és időről tudtunk.

5940 Ft

Hamarosan megjelenik! Előrendelhető. Szállítás megjelenés után.

Hogyan készült...

Animáció a könyvről

Leírás

„A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudás véges, míg a képzelet az egész világot átöleli. “
Albert Einstein

A könyv szerzője és illusztrátora
Torben Kuhlmann Hamburgban él, ahol szabadúszó gyerekkönyvíróként és illusztrátorként dolgozik. Az Alkalmazott Tudományok Főiskoláján (HAW) illusztrációt és médiagrafkát tanult. 2012-ben készült el diplomamunkája, a „Lindbergh – Egy repülő egér kalandos története” című gyerekkönyv, mely nem sokkal később a NordSüd Kiadó gondozásában jelent meg. A könyv pillanatok alatt bestsellerré vált, akárcsak a sorozat további részei, az „Armstrong – Egy egér kalandos utazása a Holdra” és az „Edison – Az eltűnt egérkincs rejtélye”. A trilógia könyveit időközben több mint harminc nyelvre fordították le. A legújabb kaland, az „Einstein – Egy egér fantasztikus utazása térben és időben” melynek lapjain a szereplők akvarellek és grafkák formájában elevenednek meg, több neves alkotó hatására a sci-f irányába tolja ki az emberi képzelet határait.

További információk

Méretek 22.5 × 28.5 × 1.5 cm
Kiadó:

Zille Könyv

Szerző:

Torben Kuhlmann

Illusztrátor:

Torben Kuhlmann

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

128 oldal

Pin It on Pinterest

0

Kosár