Torben Kuhlmann – Einstein

Torben Kuhlmann legújabb könyve egy gyönyörűen illusztrált és ezernyi apró felfedeznivaló részletet tartalmazó mesekönyv ahol ismét egy kisegér a főszereplő, aki sajnos lekési a sajtfesztivált.

Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg visszautazni egy napot az időben? Szerencsére Einstein hozzásegíti a kisegeret egy hihetetlen kalandhoz.

Mi van akkor, ha Einstein híres elméletei kizárólag egy kisegérrel való véletlen találkozásnak köszönhetőek?
Talán megmagyarázná, hogy a Svájci Szabadalmi Hivatal egy alkalmazottja hogyan volt képes a feje tetejére állítani a fizika világát és mindent, amit addig a térről és időről tudtunk.

5940 Ft

Készleten

Hogyan készült...

Animáció a könyvről

Leírás

„A képzelet fontosabb, mint a tudás. A tudás véges, míg a képzelet az egész világot átöleli. “
Albert Einstein

A könyv szerzője és illusztrátora Torben Kuhlmann Hamburgban él, ahol szabadúszó gyerekkönyvíróként és illusztrátorként dolgozik. Az Alkalmazott Tudományok Főiskoláján (HAW) illusztrációt és médiagrafikát tanult. 2012-ben készült el diplomamunkája, a „Lindbergh – Egy repülő egér kalandos története” című gyerekkönyv, mely nem sokkal később a NordSüd Kiadó gondozásában jelent meg. A könyv pillanatok alatt bestsellerré vált, akárcsak a sorozat további részei, az „Armstrong – Egy egér kalandos utazása a Holdra” és az „Edison – Az eltűnt egérkincs rejtélye”.

Az egeres könyveket időközben több mint harminc nyelvre fordították le és világszerte több mint egymillió példányban keltek el.

A legújabb kaland, az „Einstein – Egy egér fantasztikus utazása térben és időben” melynek lapjain a szereplők akvarellek és grafikák formájában elevenednek meg, több neves alkotó hatására a sci-fi irányába tolja ki az emberi képzelet határait.

Az Einstein kötet elismerései:

  • LovelyBooks Leserpreis 2020: Ezüst-díj, 2020 November
  • Die Schönsten Deutschen Bücher 2021 – Shortlist2021
  • SPIEGEL-Bestsellerliste, 2020 December

További információk

Méretek 22,5 × 28,5 × 1,5 cm
Kiadó:

Zille Könyv

Szerző:

Torben Kuhlmann

Illusztrátor:

Torben Kuhlmann

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

128 oldal

Pin It on Pinterest

0

Kosár