A csend öröme

Tudományosan bizonyított, hogy nem külső tényezők tesznek boldoggá, hanem elsősorban a saját belső tartásunkon múlik a sikeres élet. Az introvertált emberek azonban alapvetően más beállítottsággal rendelkeznek, mint az extrovertált személyiségek: az extrókkal összehasonlítva különleges erősségekkel, de speciális akadályokkal is bírnak, amelyek végső soron döntő szerepet játszanak abból a szempontból, hogy boldognak érzik-e magukat.

3499 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789634332329 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Hogyan élhetünk igazán beteljesült életet – akár a nyilvánosság előtt, akár a saját környezetünkben?

Aligha van olyan kérdés, amit manapság gyakrabban tennénk fel, mind a magánéletben, mind a szakmai életben.

Tudományosan bizonyított, hogy nem külső tényezők tesznek boldoggá, hanem elsősorban a saját belső tartásunkon múlik a sikeres élet.

Az introvertált emberek azonban alapvetően más beállítottsággal rendelkeznek, mint az extrovertált személyiségek: az extrókkal összehasonlítva különleges erősségekkel, de speciális akadályokkal is bírnak, amelyek végső soron döntő szerepet játszanak abból a szempontból, hogy boldognak érzik-e magukat.

Sylvia Löhken bestseller író, A csend ereje könyv szerzője bemutatja ezen erősségeket és akadályokat, miközben új könyvében arra bátorítja az introvertáltakat, hogy saját hajlamaik, szükségleteik és erősségeik szerint éljenek.

A szerző számos tanulságos történettel, rengeteg praktikusan bevethető gyakorlattal és teszttel, élménybeszámolóval segít abban, hogyan fordíthatják az introvertáltak előnyükre az erősségeiket, és miként tanulhatják meg kezelni az akadályaikat. Boldogok ugyanis csak akkor leszünk, ha képesek vagyunk saját kezünkbe venni a sorsunkat.

 

Nyugalom, nem utálja az embereket, csak introvertált címmel itt olvasható a szerzőnővel, Sylvia Löhkennel készült interjú.

További információk

Méretek 14.5 × 21.5 × 3 cm
Szerző

Sylvia Löhken

Oldalszám:

292 oldal

Kötés:

Keménytáblás

Kiadó

Libri

Pin It on Pinterest

0

Kosár