Varázslatos vízi világ

Fedezd fel a vizek varázslatos élővilágát!
Az óceánok sötét mélyétől a bővizű folyókon és fürge patakokon át a legapróbb, gyorsan kiszáradó pocsolyákig a víz csodálatos élőlények sokaságának ad otthont. Ez a lenyűgöző gyűjtemény több mint száz állatot, növényt és mikroszkopikus teremtményt – moszatokat, algákat, rovarokat, halakat, madarakat és bálnákat – mutat be.

7600 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789635653676 Kategóriák: , , ,

Leírás

A meglepő és néha egészen hihetetlen tényeket gyönyörű fotók és illusztrációk teszik színes, lebilincselő olvasmánnyá.
7 éven felülieknek ajánljuk.

„A vizek világa mindig is lenyűgözött. Kisfiúként órákon át hasaltam nagyszüleim tavacskája mellett, és néztem, ahogy a sárkányszerű gőték utat törnek maguknak a hínárban.
A tengerparti nyaralás sem napozással telt, inkább a parti sziklák között botladoztam, hogy az apálykor megrekedt vízben csípős tengeri rózsákat és harcias bársonyrákokat keressek,és hólyagmoszatokat pukkantgassak. Azóta szívták a vérem esőerdei piócák, köpött le lövőhal, és polip is rátekeredett már az arcomra. Minden pillanat értékes volt. Ha benned is egy felfedező vére csörgedezik, és szomjazol az újdonságokra, a varázslatos vízi világ sosem fog csalódást okozni. Még ennek a könyvnek a megírását előkészítő kutatásaim során is olyan kincsekre leltem, amelyekről álmodni sem mertem.
Egy dologban egészen biztos lehetsz: ha egyszer bekukkantasz a vízfelszín alá, nincs visszaút. Rúgd le a cipőd, gázolj bele a vízbe, és hagyd, hogy a felfedezés hullámai magukkal sodorjanak!”

Sam Hume, szerző

További információk

Méretek 21,5 × 27,5 × 3,0 cm
Illusztrátor

Angela Rizza és Daniel Long

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

224 oldal

Szerző

Sam Hume

Kiadó

HVG

Pin It on Pinterest

0

Kosár