Rejtvényes állatvilág

Elgondolkoztál már valaha azon, hogy miért lóg fejjel lefelé a denevér, melyik madár építi a legnagyobb fészket, vagy milyen hosszú a hangyász nyelve? Itt megtalálhatod rá a választ. A rejtvények, amelyeket ebben a könyvben találsz, lenyűgöző állatokat mutatnak be neked a világ minden tájáról – azoktól az élőlényektől kezdve, amelyeket a kertedben is megtalálsz, egészen az olyan végveszélyben lévő fajokig, amelyek csak néhány védett területen maradtak fenn.

2070 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789634868552 Kategóriák: , ,

Leírás

Mire megoldod az összes fejtörőt, sokat megtudhatsz azoknak a csodás állatoknak az életéről, amelyekkel osztozunk ezen a bolygón. Kísérd végig a vándorútján a zebracsordát, táncolj együtt a darupárokkal, kutass ritka élőlények után Borneó esőerdejében, és így tovább!

Útközben több száz elképesztő tényt ismerhetsz meg az állatok világából, például hogy miért van az okapinak illatos lába, hogyan használnak a csimpánzok szerszámokat a táplálék megszerzéséhez, vagy hogy miért szereti a kék színt a lugasépítő madár. A kötet végén pedig megtalálod a megoldásokat is.

Most tehát ragadj ceruzát, és készülj fel: szőrös és tollas rejtvények tömege vár rád!

További információk

Méretek 20,0 × 29,0 × 0,7 cm
Illusztrátor

Zoe Bradley

Kötés:

Puha kötés

Oldalszám:

64 oldal

Kiadó

Móra

Pin It on Pinterest

0

Kosár