Papírszínház csomag (fakeret + 5 mese)

Papírszínház csomag (fakeret + 5 mese)

Fakeret a Papírszínház-mesékhez + 5 db szabadon választott mese.
A kiválasztott mesék címeit a rendelés során a megjegyzés mezőbe kérjük beírni.

29750 Ft

Készleten

Cikkszám: fakeret01-1 Kategória:

Leírás

A Japánból eredő és igen népszerű Papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja. A fakeretben mozgatható nagyméretű lapok segítségével a mesélő, a gyerekekkel szembefordulva, a lapok mozgatásával, az ebből eredő játékkal és ennek drámai hatásával igazi színházi élménnyé változtatja a hagyományos meseolvasást.

E technika segítségével mindenki által jól láthatóvá válnak a képek, a figyelem egyszerre tud az illusztrációkra és a mese szövegére irányulni, a mesélő pedig a lapok hátulján olvasható szöveget kellő hatással tudja előadni közönségének.  Nem szükséges többé az olvasás megszakítása, a könyv körbeadogatása, minden hallgató egyszerre élvezheti a mese szövegét és a hozzá készített illusztrációkat.

Pedagógiai, foglalkoztató eszközként is igen jól működik a színház, hiszen házon belül, a gyerekek által is bővíthető, egyszerűen elkészíthető egy-egy mese házi verziója saját illusztrációkkal, melyet azután a keretbe csúsztatva könnyedén fel lehet használni a további közös olvasásokhoz.

További információk

Méretek 42 × 35 × 8 cm
Anyaga:

Rétegelt falemez

Pin It on Pinterest

0

Kosár