Nyúl és Medve – Hűha!

Mókásan komoly történet barátságról, bölcsességről, és arról, hogyan érdemes örülni a Tavasznak. Vicces történet egy nyúlról és egy medvéről, akiknek a barátságát egy nagyon zajos harkály teszi próbára… Ideális azoknak a gyerekeknek, akik lassan az önálló olvasás útjára lépnek. Nagy méretű betűk, szellős sorok teszik könnyebbé az olvasást.

2550 Ft

Készleten

Leírás

Julian Gough cseppet sem szokványos mesekönyve szakít a hagyományokkal, és humorral ötvözi a klasszikus mesék jellegzetes báját, valamint a Micimackóból már ismerős bonyolult, vicces, érdekes karaktereket a David Attenborough-természetfilmekben megjelenő egészen-másképp-érdekes létező valósággal.

Hiszen a valóságban a farkasok meg akarják enni a nyulakat. A nyulaknak pedig van jó pár roppant megdöbbentő szokásuk…„CSENDRE vágyom, és NYUGALOMRA! – üvöltötte Nyúl. – EZ MINDEN, AMIT AKAROK!” De így, hogy a barátja, Medve horkol, odafönt a fán meg valaki egyfolytában kopácsol, Nyúl tudja, hogy Egyszerűen Muszáj Tenni Valamit! Csakhogy a nyulak nem másznak fára. Vagy mégis? Egy biztos: odafentről más értelmet nyernek a dolgok.

További információk

Méretek 13,0 × 18,0 × 1,0 cm
Illusztrátor

Jim Field

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

112 oldal

Szerző

Julian Gough

Kiadó

Scolar

Pin It on Pinterest

0

Kosár