Noé bárkája

A Biblia egyik legismertebb története Noé bárkájáról szól.
Simonyi Cecília gyönyörű, különleges technikával készült képeskönyve újszerűen, a gyerekek számára is szerethetően meséli újra a híres történetet. A szívmelengető lírai átirat egyszerre szól a körülöttünk élők tiszteletéről, az egymásra utaltságról, az összetartásról és a reményről. Csupa olyasmiről, amire ma különösen nagy szükségünk van; felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

3400 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789636141257 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Bajzáth Mária ajánlója:
„Hat éve kísérem ennek a gyönyörű könyvnek a születését. Miközben testet öltöttek Simonyi Cili csodálatos képei és különleges meséje, a hétköznapok valósága az életünk részévé tették Noé és a bárkaépítés kérdéseit. Cili sosem hallott és látott emberközeli nézőpontból meséli el az évezredekkel ezelőtti történetet, ezzel érthetővé, befogadhatóvá és jelen idejűvé is téve azt. A könyv végére a lélek reménnyel, a galamb és a szivárvány üzenete pedig számunkra is örökérvényű, érthető-éltető tartalommal telik meg.
Minden gondolkodó gyereknek és felnőttnek jó szívvel ajánlom!”

Molnár Krisztina Rita ajánlója:
„Mi lehetne időszerűbb ma, mint Noé bárkájának története?
A történet, ami mindenkor reményt ad, amikor „a szeretet meghidegül”.
Hát nem ijesztő még a kifejezés is? Amikor ez megesik, „Az emberek nem hálával és örömmel, hanem dühvel és keserűséggel telve élik napjaikat.” Jaj, ki tudna ezen segíteni?
Simonyi Cecília Noé-átirata arra emlékeztet bennünket, hogy mégis van bizakodásra ok, megmenekülésre mód, arra bátorít, hogy az öreg és bölcs Noéval együtt higgyünk benne mi is:
„Kell lennie egy másik partnak. Akkor is, ha még mindig nem látni.”

További információk

Méretek 22,0 × 22,0 × 1,0 cm
Illusztrátor

Simonyi Cecília

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

48 oldal

Szerző

Simonyi Cecília

Kiadó

Lampion

Pin It on Pinterest

0

Kosár