Minka és a felhőfoltozók

„Hatalmas fantáziával megírt, szeretnivaló mese. Jó belekucorodni.
Szerezzen örömet nektek is!” – Csukás István

900 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789634572596 Kategóriák: , , , , Címke:

Leírás

Minka nagylány. Szeptembertől iskolás lesz. És még külön szobát is kap, ami bizony megijeszti. Talán a szülei már nem is szeretik?
Azt kívánja, legyen hatalmas vihar, égzengős és villámlós, mert így anyukája mellé bújhat majd. A kívánságcsillag rákacsint, és a vágya beteljesül. Ám ekkor egy különös fiú állít be az ablakon át. Azt mondja, elszabadultak az elemek, és Minka az egyetlen, aki megállíthatja a véget nem érő égszakadást.
A szelek szárnyán útra kelnek, és különleges kalandokba keverednek, ahol csak a bátorság és az ügyesség segíthet abban, hogy helyrehozzák a galibát. És ki tudja, ha egyszer újra kisüt a nap, talán végül Minka azt is elmondhatja az anyukájának, ami a szívét nyomja…

További információk

Méretek 17 × 24 × 1 cm
Szerző

Novák Vica

Illusztrátor

Szimonidesz Hajnalka

Oldalszám:

56 oldal

Kötés:

Keménytáblás

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Interjú a szerzővel

Novák Vica kalandokkal teli meséje az V. Aranymosás Irodalmi Válogatón tűnt fel. Minka, a történet főhőse új szobát kap fent az emeleten, és attól tart, a szülei idefent már nem is figyelnek rá, nem is adnak jóéjt puszit, hiszen nagylány lett, mindjárt iskolába megy. Ezért hatalmas vihart kíván, hátha anya felbukkan – csakhogy a vihar hatására Szélvész, egy különleges fiú bukkan fel, és hihetetlen kalandba viszi Minkát.

A szerzővel Szilágyi Ildikó szerkesztő beszélgetett.

Pin It on Pinterest

0

Kosár