Mágikus erdő – Társasjáték

Kalandra hív titeket a Mágikus erdő – népesítsétek be ezt a rejtélyes rengeteget varázslatos lényekkel! Azonban ez közel sem egyszerű feladat! A gombák nagyon összetartóak, csak közösségben érzik jól magukat. A varázsfák párosával szeretnek növekedni, az unikornis a boszorkány és a tündér békítője lehet. A törpe pedig a gombák alatt, a fák árnyékában szeret hűsölni. Segítsetek nekik, hogy megtalálják a helyüket!

8100 Ft

Készleten

Cikkszám: 5999569270526 Kategóriák: , ,

Leírás

A Mágikus erdőben kedves, jól ismert varázslények élnek: az unikornis, a tündér, a boszorkány, a törpe. Mi népesíthetjük be a saját kis erdőnket, méghozzá úgy, hogy húzunk egy zsákból lapkákat, választunk, majd továbbadjuk a maradékot, ekkor a játékostársunk választ, és így tovább.

Azonban nem minden erdőlakó ugyanott érzi a legjobban magát! Például a törpék szeretnek a gombák közelében, lenni, a gombák meg egymás mellett. Tehát jól ki kell találni, hogy kit hova teszünk a táblánkon! Nagyon kellemes a játék ritmusa. Nem kell gyorsnak lenni, ugyan lehet kicsit számolni, gondolkodni, de nem agyfacsaró.

A játék gyorsan tanulható, versengő, de nem extrém módon.

A játékot tervezte: Csordás Krisztina.

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka.

További információk

Ajánlott életkor:

8+

Anyaga:

Karton, papír

Játék típusa:

Társasjáték

Pin It on Pinterest

0

Kosár