Láss egyre több csodát! – Állj meg, vedd észre a természet rejtett pillanatait!

A természet mindennapos, ám bámulatos jelenségeinek tára kimeríthetetlen. A Láss csodát! 50 természeti jelenség – 50 lenyűgöző történet után újabb 20 tüneményes természeti folyamatba nyerhetünk bepillantást. Néhány történet folytatódik vagy éppen az előzményeit leshetjük meg: egyre több részletet figyelhetünk meg a törpeegér, a csiga vagy a hópelyhek életéből. De új szereplők is felbukkannak: felfedik rejtett titkaikat a pitypangok, az éjjeli jázminok, a remeterákok, a pincebogarak vagy épp a kolibrik.

5400 Ft

Készleten

Leírás

Körbevesznek minket a természet mindennapos csodái: gombák szövik át a talajt, összekötve a földet az éggel, méhek rezgetik szárnyukat, hogy mézüket hűtsék, és a pitypang magjai a szellőbe csimpaszkodva libegnek tova. Állj meg, kuporodj le, figyeld meg közelről…

Csak egy percre hagyd magad mögött a hangos világot, lépj be az itt és mostba, és tapasztald meg, hogy ennek a mesés természetnek része vagy te is! A Láss egyre több csodát! a pillanat megélésére, a lelassulásra, a békés szemlélődésre s arra biztatnak, hogy vegyük észre a környezetünkben játszódó hétköznapi csodákat.

6 éves kortól ajánljuk!

További információk

Méretek 23,5 × 29,0 × 1,0 cm
Illusztrátor

Freya Hartas

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

64 oldal

Szerző

Laura Brand

Kiadó

Babilon

Pin It on Pinterest

0

Kosár