Kimondhatatlanul

Vannak érzelmek, melyekről tizenéves korunkban nem szívesen beszélünk. Ezért néha jó lenne, ha ezeket valaki kimondaná helyettünk. Vagy legalábbis segítene megfogalmazni, mi mindent gondolhatunk az adott érzelemről. Jó lenne, ha valaki megosztaná velünk a tapasztalatait azokról a helyzetekről, amikor találkozott ezekkel. Ha segítene abban, hogy ne féljünk szavakba önteni az érzelmeinket. Egy jó történet pedig – mint az már oly sokszor beigazolódott – az egyik legjobb segítség!

2790 Ft

Készleten

Cikkszám: 9786155587139 Kategóriák: , Címke:

Leírás

VÁGY. SZÉGYEN. FÉLÉNKSÉG. FÁJDALOM. SZERELEM. KÉTSÉGBEESÉS. FÉLELEM. ÖRÖM. BÁTORSÁG. BŰN. FÉLTÉKENYSÉG. GYŰLÖLET. 12 kortárs, nemzetközi szinten elismert olasz alkotó arra vállalkozott, hogy fiatal olvasóknak 12 érzelemről sztorizzon. Ám ezt úgy kellett megoldaniuk, hogy műveikben egyszer sem mondhatták ki az érzelmet jelentő kulcsszót, kizárólag a művek címében. Így született meg ez a 10 novellát és 2 képregényt tartalmazó antológia, amely 2015-ben rögtön megjelenése után bestsellerré vált Olaszországban. Egy ízig-vérig fiatalos, 21. századi olvasmány, melyet az emberi kapcsolatok, a korunkra jellemző élethelyzetek és az izgalmas történetek iránt érdeklődő tizenéveseknek ajánljuk!

A legtöbb alkotó a Kimondhatatlanul című könyvben mutatkozik be először a hazai fiataloknak. Néhányukkal viszont már találkozhattak korábban a magyar olvasók. Pierdomenico Baccalario a Century-sorozat írójaként, Paola Zannonert kisiskolásoknak szóló könyvek szerzőjeként, a világutazó Silvana Gandolfit pedig szókimondó-belevaló ifjúsági könyvei kapcsán ismerheti a magyar közönség.

További információk

Méretek 14 × 21 × 2 cm
Szerző

Több

Oldalszám:

248 oldal

Kötés:

puhatáblás

Kiadó

Betűtészta

Pin It on Pinterest

0

Kosár