Kids’Skills – megoldásközpontú gyermeknevelés a gyakorlatban

Mi az a KIDS’SKILLS?
A Kids’Skills olyan megoldásközpontú módszer, mellyel segítséget nyújthatunk a gyerekeknek az érzelmeik kezeléséhez, és támogathatjuk őket a magatartási problémák leküzdésében. Jelen könyv biztos alapot ad e módszer gyakorlati alkalmazásához.

3900 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789639493933 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A könyv első része megismerteti az olvasókkal a Kids’Skills módszerét, valamint háttér-információkkal szolgál, beleértve az inspirációs forrásokat és a módszer fejlődéstörténetét is.
A második rész felvázolja a Kids’Skills 15 lépését, és bemutat egy teljes esettörténetet a módszer gyakorlati alkalmazásának illusztrálására.
A harmadik fejezet egyéni történetekből áll, melyek révén láthatjuk, hogy a problémák milyen széles spektrumán segített túljutni a Kids’Skills. A történetek a gyerekek kora szerinti időrendben követik egymást, a hároméves kisgyerektől a tizennégy éves kamaszig.
A könyv negyedik részében a történetek a Kids’Skills közösségi alkalmazására nyújtanak példákat – gyerekcsoportokra, iskolai osztályokra vagy akár egy egész iskolai közösségre nézve.
E könyv célja az, hogy új ablakot nyisson mindazok számára, akik gyerekekkel foglalkoznak, illetve gyermeket nevelnek. Azt szemlélteti, hogy ha tisztelettel és együttműködően közeledünk a gyerekekhez, ők nemcsak készséges partnereinkké válnak, hanem képesek is megbirkózni a saját gondjaikkal.

További információk

Méretek 16,5 × 24 × 1,5 cm
Szerző

Ben Furman

Oldalszám:

168 oldal

Kötés:

Kartonborítós

Kiadó

Z-Press Kiadó

Pin It on Pinterest

0

Kosár