Ki a szabadba! – 130 izgalmas tanösvény Budapesten és környékén

Budapest és környékének tanösvényei remek kirándulási lehetőséget kínálnak egy délelőttre vagy akár egy egész napra. Függőhíd, kilátók, magasles, valamint innen megfigyelhető madarak és nagyvadak. Bozótban megbúvó apró állatok, védett növények, színpompás tarka rét, elfeledett mocsárvilág és rejtelmes barlangok. Ezek és számos hasonló élmény vár, ha felkerekedünk, túrabakancsot húzunk és kimegyünk a szabadba.
Kalauzunk nemcsak természeti, hanem mese-, gasztro- és kultúrtörténeti tanösvényeket is bemutat. A könyvben lévő QR-kódok leolvasásával elérhetővé válnak a tanösvényhez készült füzetek és más, az útvonalhoz kapcsolódó, érdekes cikkek, filmek vagy dalok. Ismerjük meg a körülöttünk lévő, felfedezésre váró természeti, kulturális és ember alkotta csodákat!

3600 Ft

Készleten

Cikkszám: 9786156326188 Kategóriák: , , , ,

Leírás

„Rohamos ütemben pusztítjuk a természeti kincseket, ugyanakkor egyre többünk számára fontos cél a megmaradt értékek megóvása. De ismerjük-e kellően ezeket az értékeket? Aligha. Sokszor anélkül élünk apróbb és nagyobb természeti csodák tőszomszédságában, hogy egyáltalán tudomásunk lenne róluk.”
Takács-Sánta András
humánökológus,
egyetemi docens (ELTE)

További információk

Méretek 11,5 × 18,0 × 1,3 cm
Kötés:

Puhatáblás

Oldalszám:

224 oldal

Szerző

Hegyes Katalin

Kiadó

Gingkó

Pin It on Pinterest

0

Kosár