Így mennek nálunk a dolgok

Villu egy hangulatos észt városban él szüleivel és kisöccsével, a „fél három” éves Janekkel együtt. A tizennégy fejezetben Villu szemével láthatjuk a család hétköznapjait: megtudhatjuk, hogyan olvasnak, írnak és rajzolnak, hogyan főznek és hogyan esznek, hogyan mesélnek, hogyan autóznak, hogyan fekszenek le aludni, hogyan kerülnek veszélybe, hogyan fociznak és hogyan felejtenek el dolgokat.

2520 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789632785523 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Anti Saar 1980-ban született, az észtországi Tartuban él, íróként, fordítóként és játéktervezőként tevékenykedik.

Így mennek nálunk a dolgok című kötetéért 2013-ban az Észt Gyerekirodalmi Központ az év legkülönlegesebb gyerekkönyvének járó díjjal tüntette ki. A könyv azóta több nyelven is megjelent, és gyerekeknek szánt további művek követték.

A szerző – sokak szerint Janikovszky Éva világát idéző – történeteit Alvar Jaakson vidám illusztrációi is nagyban gazdagítják.

További információk

Méretek 17 × 23 × 1,5 cm
Szerző

Anti Saar

Illusztrátor

Alvar Jaakson

Oldalszám:

136 oldal

Kötés:

Kemény borító

Kiadó

Cser

Mások véleménye

Minimatiné ajánlója itt olvasható a könyvről.

A könyvről a Hintafa blog ajánlóját itt olvashatjuk.

A mi véleményünk

Mi is hasonlőan jártunk a könyv olvasása közben mint ahogy azt a Minimatiné és a Hintafa blog szerzői leírták. Az ismerős történetekre rácsodálkozva felidéztük amikor velünk estek meg igen hasonló esetek. Volt hogy alig haladtunk az olvasással mert minduntalan előkéredzkedtek a saját történeteink. Na és persze sokszor előfordult, hogy a gurgulázó kacagás miatt nem tudtuk folytatni a könyvet. Tetszett, hogy ez egy igazán mai történet – szó esik itt többek között Lego adventi naptárról, Youtube videóról, érintőlegesen még Putyinról is – így még inkább bele tudtuk képzelni magunkat Villu családjának életébe.

Pin It on Pinterest

0

Kosár