Hónővér

A 10 éves Noelnek a karácsony az év legszebb napja, amikor mézeskalács és narancs illata, a feldíszített karácsonyfa és a gyertyák fénye tölti be a lakást. De idén semmi sem olyan, mint máskor…

Nagyon szépen illusztrált könyv amely azonban nem egy vidám karácsonyi mese!
Megható történet a szeretetről, az életről, a halálról és a szeretteinkre való emlékezésről…
Próbáltuk a beválogatott képekkel átadni a könyv hangulatát.

5940 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789632785844 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A Hónővér 24 részből álló, megható karácsonyi történet, amelyről így ír a szerző: „Remélem, hogy a Hónővér a karácsonyt kedvelő fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ugyanolyan örömöt szerez majd, mint az írása nekem. A karácsony a hagyományokról szól, és talán ez a könyv is új hagyományt teremt majd a kisebb és nagyobb olvasók számára, akik évről évre elolvassák, miközben hull a hó, és odabent kellemes meleg uralkodik. Ez az én karácsonyi álmom. Szeretettel: Maja Lunde”

Az írónő A méhek története című felnőtteknek szóló, 32 nyelvre lefordított regényével vált ismertté a magyar olvasók körében.

Az illusztrátort, Lisa Alsatot a szintén nemrégen megjelent A kislány, aki meg akarta menteni a könyveket című kötetből ismerhettük már meg.

További információk

Méretek 21 × 23.5 × 2 cm
Illusztrátor

Herdis Albrecht

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

208 oldal

Szerző

Karoline Sander

A mi véleményünk

Nagyon szépen illusztrált könyv amely azonban nem egy átlagos vidám karácsonyi történet. Elgondolkodtató és kissé szomorkás hangulatú – próbáltuk a képekkel átadni a hangulatot amire számítani lehet. Szép történet a szeretetről, az életről és a szeretteinkre való emlékezésről…

Pin It on Pinterest

0

Kosár