Gyereklélek – pszichológiai magazin elhivatott szülőknek – 2018/2

Új magazin számtalan izgalmas témával – Cikk a mesékről, az ételek viselkedésre gyakorolt hatásáról, az iskolarendszer elavultságáról, az érzelmi fejlesztésről, az állatasszisztált terápiáról és még számtalan érdekes témáról a gyerekneveléssel kapcsolatban – szakértők tollából.

895 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9772560244002 Kategóriák: , , Címke:

Gyereklélek - pszichológiai magazin elhivatott szülőknek - 2018/2

A Gyereklélek minden leendő és gyakorló szülőt, sőt nagyszülőt merőben új megközelítéssel szólít meg, hiszen a nemzetközi és a hazai trendek is azt mutatják, hogy a gyermekpszichológia a lélektan egyre népszerűbb ága. A gyakorló szülők idejébe azonban sokszor nem fér bele, hogy több száz oldalas könyveket olvassanak végig a témában, ezért gyakran az interneten tájékozódnak, ahol a források hitelességét nem mindig lehet ellenőrizni. A Gyereklélek oldalain az olvasók számtalan módszert és utat ismerhetnek meg neves szakértők segítségével, közben pedig saját maguk is részesei lesznek egy önfejlesztési, önismereti folyamatnak.

„Nagy szükség van rá, hogy a folyamatosan frissülő irányokról hiteles forrásból értesüljünk” – mondta el az új magazin kapcsán Tomsits Tímea pszichológus, a Gyereklélek főszerkesztője. „Nem jövünk zavarba akkor sem, ha egymásnak ellentmondó nézőpontokkal találkozunk – ha azok szakmailag igazoltak, meghagyjuk a választást az olvasónak. A lényeg, hogy egyetlen közös alapról induljunk: mindenünk a boldog gyerek” – teszi hozzá a főszerkesztő, akinek csapatában pszichológusok, fejlesztő pedagógusok, edukációs szakemberek és gyermekorvosok dolgoznak együtt az aktuális lapszámokon.

További információk

Méretek 20.5 × 27 × 0.5 cm
Oldalszám:

128 oldal

Kiadó

Marquard Média

Pin It on Pinterest

0

Kosár