Fabolous Budapest

Az elmúlt évek legnépszerűbb útikönyve, a Mesélő Budapest végre agol nyelven, kibővített és átdolgozott kiadásban is megjelenik!

5999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789634370512 Kategóriák: , ,

Leírás

A Fabolous Budapest nemcsak Budapest eldugott helyeit mutatja meg és rántja le a leplet a legizgalmasabb titkokról – kik a huszárok, miért nincsenek felhőkarcolók a fővárosban –, de rövid, mégis átfogó képet ad hazánk és Budapest történelméről. Az fővárosba látogatók vagy a Budapest iránt érdeklődök megismerhetik a híres magyarokat vagy épp azokat a hírességeket, akik már megfordultak itt. A kötet emellett a magyar változatból megismert részletességgel és egyedi térképekkel, fotókkal mutatja be a főváros legnépszerűbb, emblematikus és kevésbé ismert helyszíneit.

Hungary’s capital is visited by millions of tourists every year but only a few know why Fisherman’s Bastion has seven towers. If you haven’t got the faintest idea when Budapest celebrates its birthday and why there are no skyscrapers in the city, this is the book you are looking for. If you would like to get the answer to these questions and many more, do not miss the unique opportunity and discover with Kinga Tittel, a professional tour guide, what makes Budapest so incredibly fabulous.

Fabulous Budapest is a family travel guide that also gives an insight into the history and culture of the Hungarians. The beautifully drawn maps, countless photos and text boxes will give you a colourful and enjoyable experience as well as a better understanding of the city and its people.

További információk

Méretek 16 × 20 × 2.5 cm
Szerző

Kinga Tittel

Illusztrátor

Judit Kecskés

Oldalszám:

368 oldal

Kötés:

Puhatáblás

Kiadó

Kolibri

Pin It on Pinterest

0

Kosár