Egy

Sarah Crossan könyve csupa kettősség:

Nehéz téma, tele fiatalos életérzésekkel…, megoldhatatlan konfliktus, tizenéves olvasók nyelvén megírva…, vaskos könyvbe illő sztori, könnyed prózaversbe öntve…, szomorú történet, tele életigenléssel és iróniával…, minden ízében valóságos kamaszregény, mely magával ragadja az olvasó képzeletét – és mindez egy olyan elbeszélő szavaival bemutatva, aki lényegében egy testben él saját ikertestvérével.

2990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9786155587238 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Két iker, egy test. A nevük Grace és Tippi. Nem kettő, nem is egy, nem „én” vagy „te” – hanem egyszerűen „mi”. Oszthatatlan többes szám. A csípőjüknél összenőve jöttek a világra. Mankóval járnak, szinte minden mozdulatot előre megterveznek. 16 évesek, és máris rengeteg kihívással küzdenek az életben − az iskolába való beilleszkedéssel, egészségügyi gondokkal, családjuk anyagi helyzetével.

Dönteniük kell saját sorsukról. És még többről – a „másik” sorsáról. De mi van akkor, ha az ember nem hozhat jó döntést?

Róluk szól SARAH CROSSAN fiatalos lendületű, megrendítő EGY című regénye, melyet 2017 júniusától SZABÓ T. ANNA fordításában olvashattok.

További információk

Méretek 20 × 13 × 3 cm
Szerző

Sarah Crossan

Oldalszám:

440 oldal

Kötés:

Fűzött

Kiadó

Betűtészta

Pin It on Pinterest

0

Kosár