Egy kukac naplója

Gondolkodtatok már azon, milyen a világ egy kukac szemével? Milyen, ha az embernek nincs lába, viszont remekül tud ásni? Egyáltalán, miért jó kukacnak lenni? Az amerikai szerzőpáros vidám, színes könyve már évek óta vezeti az amerikai toplistákat. Kevés szövege miatt kezdő olvasóknak is ajánlott. De nem csak gyerekeknek, hanem szülőkkel való együttolvasásra is remek. Hahotázzatok együtt!

1570 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789638453969 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A képregényszerű könyv humoros és igazán élvezetes, melyben egyrészről, a giliszták szemszögéből láthatjuk a mi világunkat, másrészről pedig rajtuk keresztül nyerhetünk betekintést az ő életükbe.

 

További információk

Szerző:

Doreen Cronin

Illusztrátor:

Harry Bliss

Oldalszám:

36 oldal

Kötés:

Kemény borító

Kiadó:

Tercium

Mások véleménye

„A könyv napló formájában íródott, egy fiatal giliszta szemszögéből. Már önmagában nagyon mulatságosnak tartom azt a tény, hogy egy giliszta naplót vezet, melyben a mindennapi életéről és problémáiról ír. Mint például amikor mélyebbre kellett magukat ásni a családjával, mert elkezdődött a horgászszezon, és az apjuk, mint egy mellékesen megkérdezi őket, hogy hallanak e valamit, furcsa zajt, miközben fölöttük ásnak? Hát ott dőltünk a nevetéstől a gyerekekkel.”

Szilvamag olvas blog írta

Pin It on Pinterest

0

Kosár