Egérke enciklopédiája

Egy nagyfülű barna egérke a prágai nénikéi látogatására készülve alaposan feltérképezi az ürege körüli erdőt, a tóban és a kertben élő állat- és növényvilágot. A felfedezéseiből pedig egy saját képes enciklopédiát készít.

A Csirimojó kiadóval készített interjú az Egérke enciklopédiájáról és többi könyvükről a Kasmíranyó blogjáról itt olvasható.

4500 Ft

Készleten

Leírás

Tereza Vostradovská nagyformátumú könyve érdekfeszítően meséli el az iskolai környezetismeret óra anyagát. Hiteles, ugyanakkor játékos illusztrációinak köszönhetően azonban már a tipegő korú gyerekek is érdeklődéssel lapozhatják a kötetet. Mi a mézharmat, hogy néz ki a szakállzuzmó vagy a virágkáka? Hogy dalol a királyka, a kakukk vagy a búbos cinege? Az összefüggéstelen adatok memorizálása helyett a gyerekek ezen a szórakoztató történeten keresztül maguk is mindent kipróbálhatnak! A könyvhöz egy magyar nyelvű applikáció is tartozik. Videó itt érhető el.

További információk

Méretek 24 × 34 × 1 cm
Illusztrátor

Tereza Vostradovská

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

52 oldal

Szerző

Tereza Vostradovská

Kiadó

Csirimojo

Mások véleménye

„Gyönyörű könyv, nagyon szép illusztrációkkal, aranyos történettel és sok új ismerettel.” – még több a könyvutca blogban a könyvről itt olvasható.

„Tereza Vostradovská gyönyörű rajzai magukért beszélnek és hatékonyan csinálnak kedvet ahhoz, hogy kimenjünk a kertbe és egérkéhez hasonlóan felfedezzük az erdőt, a kertet, a vízpartot.” – A Hintafa blog ajánlója itt olvasható a könyvről.

Pin It on Pinterest

0

Kosár