Binabo építőjáték fekete-fehér 60 db-os készlet

Szeretnéd összepattintani a saját játékod vagy menő használati tárgyakat, dekorációt készítenél? Itt a Binabo építőjáték fekete-fehér változata! Az egymásba pattintható építőelemekből elkészítheted saját labdádat, frizbidet vagy éppen labdajátékodat, de ugyanúgy alkothatsz belőle állat figurákat, járműveket, de még használati tárgyakat is, amihez éppen kedved tartja. Cukorból és fából készült. Egymásba pattintható, ugyanolyan formájú elemek. Származási hely: Németország

9000 Ft

Készleten

Cikkszám: 4260059210980 Kategória:

Leírás

A Binabo építőjátékot 5 éves kortól ajánljuk, kisebb gyerekeknek még nehézséget okozhat az építőelemek összepattintása. 100%-ban környezetbarát és biztonságos.

A Binabo építőjáték ugyanolyan formájú, egymásba kapaszkodó elemekből áll. Az építőelemeket többféle módon illesztheted egymásba. Az építőelemek hajlékonyak, így az összeillesztett elemek feszessége által nagyobb (30 db-ból készülő labda) vagy kisebb ívű formák (pl. hajó orra) egyaránt létrehozhatók belőle.

Az összeillesztéssel ellentétes irányba hajtva az építőelemek ugyanolyan könnyen szétszedhetők, mint ahogyan összepattintod őket. Kísérletezz vele bátran!
A doboz mérete: 17 x 17 x 3,5 cm.
Mit tartalmaz a doboz?
60 db Binabo építőelemet
magyar nyelvű tájékoztatót
illusztrált angol nyelvű kézikönyvet, melyből megtanulhatod a Binabo építés alapjait és ötleteket kaphatsz az első játékok elkészítéséhez

További információk

Méretek 17,0 × 17,0 × 3,5 cm
Ajánlott életkor:

5+

Anyaga:

cukorból és fából készült öko műanyag

Pin It on Pinterest

0

Kosár