Ajnácska és az aligvári cselszövők

Izgalom, kaland, szerelem és ármány szövik át Fésűs Éva meseregényét. A történet vége örök igazságot rejt, miszerint a „boldogságért tenni kell”.

2990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9786155402104 Kategóriák: , ,

Leírás

Borbolya király Kerekegyországa a csőd szélén áll, a megmentéséért sürgősen meg kell házasítania fiát, Deliszép királyfit. A szerelem tehát szóba se jöhet, kizárólag szép hozománnyal rendelkező lány lehet az ara. A szomszéd ország uralkodójának, Töhötöm királynak a lánya, Aligvári Ajnácska alkalmasnak tűnik az ország megmentésére.
No de persze nem ilyen egyszerű, mert itt kezdődnek még csak a bonyodalmak. Hiszen ott van Nádaly hercegnő és Nagy Amondó, akik bármit megtesznek azért, hogy a királyi trón az övék legyen. Összeesküvések, csalások a palotában, a fiatalok véletlen találkozása a tisztáson, Lápi Lapaj, a gonosz lápkirály országpusztító fenyegetése, és különben is, kit ábrázol báró Pemzli Akvarell festménye?
A sok cselszövés közben végül ki fogja megmenteni az országot, és hogyan talál egymásra a királyfi és a királylány? Ki más segíthetne, mint a szegény favágó fiú, Árva Ábris Széljártapusztáról, és Rozi, az aligvári palotában sürgő-forgó cserfes szolgálólány.

További információk

Méretek 17,0 × 22,5 × 1,0 cm
Kötés:

Kemény borító

Illusztrátor:

Bognár Ágnes

Oldalszám:

112 oldal

Szerző:

Fésűs Éva

Kiadó:

Arcus

Pin It on Pinterest

0

Kosár