A virágtündérek titkai 5. – Gerti és a varázsgömböcskék

Még be sem köszöntött a nyár első napja, de a tündéreknek máris egy óriási feladattal kell megbirkózniuk: aknázómolyok támadták meg a gesztenyefákat. A tündérlányok Herba anyó segítségével felveszik a harcot a kártevőkkel.

2700 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789635843008 Kategóriák: , , ,

Leírás

A szerzőről: Mechler Anna – Eredeti foglalkozása zenetanár, karvezető. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett doktori címet egyházzenéből. Négy gyerek édesanyja, a Virágtündérek titkai-sorozatokszerzője. Történetei nemcsak szórakoztatnak, hanem rengeteg hasznos információt is megtanítanak a gyerekeknek. Az illusztrátórról: Láng Anna – Illusztrátor, tervezőgrafikus
2011-ben szerez diplomát a Magyar Képzőművészeti Egyetemen tervezőgrafika szakon. 2013-ban plakátsorozatával díjat nyer az Országos Tervezőgrafikai Biennálén. 2015-ben illusztrálja első könyvét, ugyanebben az évben Olaszországba, Milánóba költözik és tervezőgrafikusként helyezkedik el. Mellette egyre többet illusztrál, eleinte olasz, francia majd magyar kiadóknak is. 2018-tól Szardínián él és szabadúszó illusztrátorként dolgozik.

További információk

Méretek 19,5 × 19,5 × 0,5 cm
Illusztrátor

Láng Anna

Kötés:

Keménytáblás

Oldalszám:

64 oldal

Szerző

Mechler Anna

Kiadó

Manó könyvek

Pin It on Pinterest

0

Kosár