A varázslatos Circus Mirandus – Antikvár

„HINNED KELL, HOGY LÁSD!”

„Hiába történnek veled csodák, ha nem veszed észre őket!”

Az egyszerre álomszerű és kalandos történet rögtön megjelenése után az év legígéretesebb első könyveseinek sorába emelte szerzőjét. Cassie Beasley generációkon át öröklődő értékekről és az élet nagy kívánságairól szóló ifjúsági regényét az egész családnak ajánljuk!

3490 Ft

Készleten

Cikkszám: 9786155587030 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Ephraim Tutle nagyapa szeret történeteket mondani. Történeteket egy Circus Mirandus nevű helyről. Itt járt gyerekkorában állítása szerint, és rengeteg fantasztikus eseménynek volt szemtanúja. A húga, Gertrudis néni nem szereti az ilyen történeteket, és úgy gondolja, hogy mindez csak mese! Ám egy napon az öreg és beteg Ephraim levelet ír a Circus Mirandus varázslójának , és arra kéri, hogy teljesítse neki régen tett ígéretét: „a csodát”. Unokája, Micah ekkor elhatározza, segít megtalálni Ephraimnak a vándorló cirkuszi tábort.

Azonban az időszámításunk előtt alapított cirkuszba egyedül azoknak sikerült bebocsátást nyerniük, akik igazán hittek benne. Beasley regénybe szőtt fontos útmutatást rejt el a mai fiatalságnak, mely szerint követni kell álmainkat ahhoz, hogy azok teljesülhessenek.

További információk

Méretek 15 × 23 × 2,5 cm
Szerző

Cassie Beasley

Illusztrátor

Diana Sudyka

Oldalszám:

320 oldal

Kötés:

Puhatáblás

Kiadó

Betűtészta

Pin It on Pinterest

>
0

Kosár