A tündérkeresztanya

Az a baaaj….
… kezdi Kiki minden fejezet elején a beszélgetést Kerivel, a kersztanyjával. És csak sorolja, hogy Anya szeptembertől sokáig fog dolgozni, hogy nem szeret kirándulni Apával, mert Apának hosszúak a lábai és mindig nagyon siet. És hogy a nagyi háza teli van félelmetes pókokkal, és a rokonoknak puszit kell adni pedig ő nem szeretné és a suliban Marci ok nélkül ver mindenkit és ott mindig meg kell enni mindenféle ennivalót, azt is amit nem szeret és ott mindig versenyezni kell, pedig az rossz érzés akkor is ha ő veszít, de akkor is ha ő nyer és még mennyi minden! Szerencsére Keri mindig megértő és akad egy meglepő története és varázséneke a gondok orvoslására. Bárcsak minden kisgyereknek megadatna egy értő tündérkeresztanya akinek mindent őszintén el lehet mesélni és aki minden problémára tud egy „varázséneket”.

Sulyovszky Sarolta illusztrációi finomak, szépek, mesések.

2700 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789634104797 Kategóriák: , , , , Címke:

Leírás

Kiss Judit Ágnes, kortárs magyar költő és gyerekkönyvíró ezúttal Kiki és Keri kicsavart, de mégis logikus és őszinte beszélgetéseivel burkolja be az olvasót egy varázslatos és humoros mesevilágba.

További információk

Méretek 19,5 × 22,5 × 1 cm
Illusztrátor

Szulyovszky Sarolta

Kötés:

Kemény borító

Oldalszám:

64 oldal

Szerző

Kiss Judit Ágnes

Kiadó

Pagony

Mások véleménye

A Hintafa blogon olvastuk ezt a könyvről.

A mi véleményünk

Egy szuszra kellett végigolvasni a hétévesnek. Másnap önállóan olvasta végig az egész könyvet és kérdezte, hogy van-e a könyvnek második és harmadik része. Csalódottan vette tudomásul, hogy arra még várni kell. Reméljük ha nem is folytatás, de újabb könyv ettől a szerző-illusztrátor párostól hamarosan várható.

Pin It on Pinterest

0

Kosár