1000 veszély Te döntesz! – A kerekasztal lovagjai

Ez a könyv nem olyan, mint az összes többi! Itt a te döntéseden múlik, hogy hogyan alakul a történet.

1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz!

1490 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789632447865 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Artúr királynak szüksége van a támogatásodra. Te vagy a Kerekasztal legifjabb lovagja: ügyesebben forgatod a kardot, mint bárki más. Az a feladatod, hogy elűzd a rablókat a király birodalmából, akik a szegény népet fosztogatják. Mit teszel? Engedelmeskedsz Artúr parancsának, vagy inkább kalandos útra indulsz, hogy megtaláld a Szent Grált?
Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgalmas, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!
Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát!

További információk

Méretek 15 × 15 × 1,1 cm
Szerző

Fabian Lenk

Oldalszám:

120 oldal

Kötés:

Puhatáblás

Kiadó

Scolar

Pin It on Pinterest

0

Kosár