Jégvarázsló kastélyában

Csodakunyhó-sorozat 24. A Csodakunyhó (Magic Tree House) Mary Pope Osborne könyvsorozata. A főként 7-12 éveseknek szóló sorozat nagy sikerre tett szert. A sorozatnak 51 kötete jelent meg Amerikában, Magyarországon pedig 24 könyv jelent meg az Animus kiadó gondozásában.
A sorozat egy testvérpárról, Jack-ről és Annie-ről szól, akik Morgan Le Fay (a cameloti könyvtáros) fakunyhójával utaznak az időben, vagy akár a mondavilágban. Az első négy kötetben csak úgy utaznak össze-vissza, de az ötödik kötettől már küldetéseket kapnak.

1450 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789633244524 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Merlin, a varázsló és Morgan le Fay nyomtalanul eltűnt Camelotból! Jacknek és Annie-nek a Jégvarázsló birodalmába kell utaznia, hogy felkutassa őket. Egykettőre rájönnek, hogy a Jégvarázsló ellopta a Hatalom Varázspálcáját Merlintől, és nem hajlandó visszaadni, amíg a gyerekek vissza nem szereznek számára valamit, amit réges-régen elcserélt Vajon kibírják a testvérek a fogvacogtató hideget és a hóviharokat? Megmenekülnek a fogukat vicsorgató sarki farkasoktól, és sikerül kiszabadítaniuk a barátaikat?

További információk

Méretek 13 × 20 × 1,5 cm
Szerző

Mary Pope Osborne

Illusztrátor

Sal Murdocca

Oldalszám:

124 oldal

Kötés:

Keménytáblás

Kiadó

Animus

Pin It on Pinterest

0

Kosár