Sokakkal együtt már mi is nagyon várjuk a két nyuszi érkezését. A nyuszik miután a nyomdában beugráltak a könyvbe, a Hong-Kong-i kikötőbe mentek és két héttel ezelőtt szálltak tengerre, tegnapelőtt hajóztak át a Szuezi csatornán. UPDATE május 05: Már elhagyták Kréta szigetét, most Görögoszág mellett hajóznak el!

A nyuszik most a hajójegyük szerint a MAERSK ELBA nevű 366 méter hosszú 48 méter széles, 142105 tonna súlyú konténerszállító óceánjárón tartózkodnak.

A hajónak május 7-én kell kikötnie Szlovéniában.

Aki kíváncsi rá, a hajót követheti a https://www.marinetraffic.com/ oldalon, ahol a jobb felső sarokban lévő [Vessel, Port, etc] mezőbe kell beírni a MAERSK ELBA nevet és a konténerszállítót kiválasztani. Ezután megtekinthető a térképen a pontos helyzete, sebessége, merülési mélysége, stb.

Innen a nyuszik teherautóval jönnek tovább és menetrend szerint május 11-én érkeznek egy Magyarországi raktárba. Itt még egy vámkezelési eljárás vár rájuk, aztán érkeznek hozzánk, hogy elkezdhessük a megrendelések postázását. Ha minden a tervek szerint halad talán már május 16-17-én fel tudjuk adni az első csomagokat.

 

Azon kedves vásárlóinknak akik utánvétes fizetést választottak, vagy már bankkártyával ki is fizették a könyvet, nincs semmi teendője. A megérkezést követően azonnal küldjük a csomagot.

Akik banki utalást választottak azoknak a megérkezéskor e-mail-ben küldünk díjbekérőt, ami alapján át tudják utalni a vételárat. Nekik az összeg beérkezése után adjuk fel a csomagot.

Azoknak akik értesítést kértek a megjenésről vagy személyes átvételt jelöltek meg, a beérkezés napján szintén e-mailben értesítést küldünk.

Pin It on Pinterest

0

Kosár