Oroszlán a könyvtárban

Vajon mit keres egy oroszlán a könyvtárban? És hogyan fogadják a könyvtárosok és a látogatók? Gyönyörűen illusztrált mesekönyv a legkisebb olvasóknak.

Knudsen és Hawkes elragadó története nemcsak a szabályokról és azok betartásáról szól, hanem egy csodálatos helyről is: a könyvtárról.

2700 Ft

Elfogyott

Leírás

Miss Merriweather, a könyvtár igazgatója nagyon szigorúan veszi a szabályokat. Például tilos szaladgálni a könyvtárban, és csöndben kell lenni. Ám amikor egy oroszlán tér be hozzájuk, senki nem tudja, mit is tegyen. Az oroszlánokra semmilyen szabály nem vonatkozik.

Kiderül azonban, hogy az oroszlán nagyon is illik a könyvtárba, hiszen mancsain, kényelmes háttámaszként szolgál a gyerekeknek, és soha nem bömböl — legalábbis most már nem.

Ám amikor valami szörnyűség történik, az oroszlán csak a maga módján tud segíteni. Vajon létezik olyan, ok ami miatt megszegheti a könyvtár szabályait?

További információk

Méretek 26 × 29,5 × 1 cm
Illusztrátor:

Kevin Hawkes

Szerző:

Michelle Knudsen

Oldalszám:

44 oldal

Kötés:

Kemény borító

Kiadó:

Pongrác

Mások véleménye

Ez egy igazi klasszikus mesekönyv, mi több, egy klasszikus picture book – jobb szó híján művészi mesekönyv. Klasszikus a történet felől nézve és a rajzok szemszögéből is. …..tovább a meseutca blogra

e-kultúra vélemény

Pin It on Pinterest

0

Kosár