Gyereklélek – pszichológiai magazin elhivatott szülőknek – 2018/3

A magazin új számában olvashatunk cikket az otthonoktatásról, a természet gyógyító erejéről, az elhízott gyermekek probémáiról, a vicc megértéséről, a gyerekrajzokról, az ikrekről, a reziliencia vagyis a pszichés ellenállóképesség fejlesztési lehetőségeiről és még sok másról.

895 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 97725602444002 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A Gyereklélek minden leendő és gyakorló szülőt, sőt nagyszülőt merőben új megközelítéssel szólít meg, hiszen a nemzetközi és a hazai trendek is azt mutatják, hogy a gyermekpszichológia a lélektan egyre népszerűbb ága. A gyakorló szülők idejébe azonban sokszor nem fér bele, hogy több száz oldalas könyveket olvassanak végig a témában, ezért gyakran az interneten tájékozódnak, ahol a források hitelességét nem mindig lehet ellenőrizni. A Gyereklélek oldalain az olvasók számtalan módszert és utat ismerhetnek meg neves szakértők segítségével, közben pedig saját maguk is részesei lesznek egy önfejlesztési, önismereti folyamatnak.

„Nagy szükség van rá, hogy a folyamatosan frissülő irányokról hiteles forrásból értesüljünk” – mondta el az új magazin kapcsán Tomsits Tímea pszichológus, a Gyereklélek főszerkesztője. „Nem jövünk zavarba akkor sem, ha egymásnak ellentmondó nézőpontokkal találkozunk – ha azok szakmailag igazoltak, meghagyjuk a választást az olvasónak. A lényeg, hogy egyetlen közös alapról induljunk: mindenünk a boldog gyerek” – teszi hozzá a főszerkesztő, akinek csapatában pszichológusok, fejlesztő pedagógusok, edukációs szakemberek és gyermekorvosok dolgoznak együtt az aktuális lapszámokon.

További információk

Méretek 20,5 × 27 × 0,5 cm
Oldalszám:

128 oldal

Kiadó

Marquard Média

Pin It on Pinterest

>
0

Kosár