Ella és barátai – ANTIKVÁR PÉLDÁNY

Részlet a könyvből:
„A nevem Ella. Első osztályos vagyok. Nagyon klassz az osztályom, és a tanító bácsink is klassz. Vagyis csak volt, mert az utóbbi időben eléggé ideges. Valószínűleg azért ilyen, mert először nászútra kellett utaznia, aztán bennünket vitt el színházba, majd következett az osztálykirándulás. Úgy látszik, nem való neki az utazgatás. Furcsa, mert mi – én, Pate, Tuukka, Samppa, Hanna és Tiina – nagyon élveztük.”

2600 Ft

Készleten

Cikkszám: 9789638881168 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az Ella-sorozat könyvei szerepelnek az iskolai tantervben, és Finnországban kultikus klasszikussá váltak. A kisiskolás Elláról és barátairól szóló történetek rendkívül népszerűek az alsó tagozatos korosztály, valamint szüleik és tanáraik körében. A történetek sajátos felfogásban ábrázolják a gyerekek nézeteit a felnőttek világáról. A vicces történetek az első osztályos Ella és barátai viharos iskolai életét ábrázolják. A gyerekek rengeteg kalandot élnek át, vélt vagy valós rejtélyeket oldanak meg: pl. kinyomozzák, miért kap a tanár bácsi zsaroló leveleket.

Timo Parvela 1964. május 19-én született Finnországban. A kilencvenes évek közepéig általános iskolai tanítóként dolgozott, majd szabadúszó író lett. Gyerekkönyvek mellett forgatókönyvek és rádiós szövegkönyvek szerzője.

További információk

Méretek 16,5 × 22 × 1 cm
Szerző

Timo Parvela

Illusztrátor

Almási Zétény

Oldalszám:

112 oldal

Kötés:

Keménytáblás

Kiadó

Pongrác

Mások véleménye

Könyvesem blog ajánlója

könyvkritikák blog

Pin It on Pinterest

0

Kosár