1000 veszély a piramisnál

Gratulálok! A jövő tudósaként részt vehetsz egy egyiptomi ásatáson. Ám hamarosan döntened kell, mert egy titokzatos idegen felajánlja, hogy bevezet az egyik piramis titkos labirintusába. Mit teszel? Tartod magad a szabályokhoz, vagy sírrablónak állsz a meggazdagodás reményében?

1170 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789632447841 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!
Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát! Ezek a könyvek nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te döntöd el, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!

További információk

Méretek 12 × 18 × 1,5 cm
Szerző

Fabian Lenk

Oldalszám:

116 oldal

Kötés:

Puhatáblás

Kiadó

Scolar

Pin It on Pinterest

>
0

Kosár